Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

3 redenen waarom Urban Arrow Cargobikes jouw bedrijf verder helpen 

Iedereen kent de Urban Arrow gezinsfietsen wel. Vooral in steden zijn de handige elektrische fietsen niet meer weg te denken om kinderen van en naar school en activiteiten te brengen. Maar Urban Arrow heeft ook een Cargo divisie die erop is gericht om zakelijke gebruikers te ondersteunen in hun mobiliteitsvraagstukken. In deze blog lichten we drie redenen toe waarom deze Urban Arrow Cargobikes voor jouw bedrijf een slimme keuze zijn.  

1. Urban Arrow Cargobikes zijn helemaal naar wens te configureren 

Wat jouw bedrijf ook vervoert, Urban Arrow Cargo heeft een elektrische cargobike die helemaal past bij jouw wensen. Maak ‘m eigen door de kleur, aandrijving en bak aan te passen naar jouw smaak en voorkeuren. Uiteraard kunnen we de Urban Arrow ook laten bestickeren met jouw logo en huiskleuren zodat hij echt eigen wordt. Je kan bij Cargobikes.nl terecht voor nieuwe Urban Arrow Cargobikes, maar we hebben ook altijd een ruim aanbod aan refurbished vrachtfietsen. Neem een kijkje, wie weet tik je goedkoop je ideale zakelijke cargobike op de kop. 

2. Reparatie van Urban Arrow Cargobikes zijn gemakkelijk 

Omdat de Urban Arrow elektrische fietsen zo alomtegenwoordig zijn, is het gemakkelijk om een reparatie uit te laten voeren. Door heel Nederland zijn vele (mobiele) fietsenmakers actief die zich hebben gespecialiseerd in reparaties aan Urban Arrow Cargobikes. Bij deze reparaties kunnen ze gebruik maken van originele Urban Arrow onderdelen of vervangende onderdelen van een ander merk. Vraag bij een reparatie naar de beste opties en prijzen, zodat je snel weer onderweg bent! 

3. Urban Arrow Cargobikes hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding 

Een Urban Arrow Cargobike biedt geweldige kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Zelfs de meest uitgebreide variant kost minder dan €10.000 excl. btw, waarmee deze oplossing vele malen goedkoper is dan een bestelbus. Uiteraard is de cargobike schoner, duurzamer en wendbaarder dan een bestelbus, waardoor deze op vele vlakken een slimme oplossing zijn. Om de drempel nog lager te maken, hebben wij ook refurbished Urban Arrow Cargobikes in de webshop. We hebben deze cargobikes zelf gereviseerd, waardoor we zeker weten dat deze aan al je eisen voldoen. 

Bekijk ons assortiment aan Urban Arrow Cargo bikes of neem contact met ons op om antwoorden te krijgen op je specifieke vragen. 

Download hier ons whitepaper

waarin we alle belangrijke onderwerpen op een rijtje hebben gezet, wanneer je overweegt om te investeren in een Cargobike.
 
Laat je contactgegevens achter en je ontvangt het whitepaper binnen enkele minuten in je mail.
 

    Contactgegevens

    2024 – Cargobikes | Realisatie door Cees & Co