Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Cargobikes.nl heeft alles voor jouw Urban Arrow Cargo: van accessoires tot verzekering 

De Urban Arrow Cargo bikes zijn perfect voor zakelijke mobiliteit in de stad. Ze zijn helemaal naar de eigen wens aan te passen, schoner en duurzamer dan bestelbusjes en handig in gebruik. Wat je ook wilt vervoeren, de Urban Arrow Cargo is jouw ideale partner. Maar er zijn nog meer redenen waarom deze elektrische vrachtfietsen perfect zijn voor jouw bedrijf. 

Urban Arrow Cargo accessoires maken het plaatje af  

Bij de configurator van de Urban Arrow Cargo kunnen meteen accessoires worden aangevinkt, zoals een spanband, extra bagagedragers achterop of een houder voor je waterfles. Maar er zijn natuurlijk veel meer accessoires denkbaar die jouw elektrische vrachtfiets helemaal naar je zin maken. Denk hierbij aan extra bagagenetten, beschermhoezen, accusloten of een vloermat om je producten niet te laten schuiven. Door slim om te gaan met de Urban Arrow Cargo accessoires, maak je jouw elektrische vrachtfiets helemaal van jou en jouw bedrijf.  

Laat je Urban Arrow Cargo bestickeren in jouw huisstijl 

Een elektrische vrachtfiets alleen is niet genoeg om jouw bedrijfsnaam echt te laten opvallen. Daarom werken wij samen met Van Dijk Signmakers om jouw Urban Arrow Cargo helemaal naar jouw smaak te laten bestickeren. Welke versie Cargo je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je cargobike overal de aandacht trekt. 

Wij regelen financiering, onderhoud en verzekering voor je Urban Arrow Cargo 

Wil jij je Urban Arrow Cargo kopen of leasen? Voer je zelf het onderhoud uit of zoek je hier een specialist voor? En welke verzekering past bij je? Moeilijke vragen waar je goed over wilt nadenken. Gelukkig hebben wij een schat aan ervaring zodat we je goed kunnen adviseren over deze financiële zaken. Vul de keuzehulp in en we nemen snel contact met je op om ons advies te delen.  

Of je nu op zoek bent naar Urban Arrow Cargo accessoires of manieren om je nieuwe elektrische vrachtfiets te financieren, Cargobikes.nl staat voor je klaar! 

Download hier ons whitepaper

waarin we alle belangrijke onderwerpen op een rijtje hebben gezet, wanneer je overweegt om te investeren in een Cargobike.
 
Laat je contactgegevens achter en je ontvangt het whitepaper binnen enkele minuten in je mail.
 

    Contactgegevens

    2024 – Cargobikes | Realisatie door Cees & Co