Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Een cargo bakfiets geeft jouw bedrijf bewegingsruimte

Een cargo bakfiets is speciaal ontworpen om snel en gemakkelijk goederen te vervoeren binnen een stedelijke omgeving. Of je nu bederfelijke waar wilt verplaatsen of juist hele zware vracht hebt, er is altijd een cargo bakfiets voor jou. Cargobikes.nl heeft een ruim assortiment aan zowel refurbished als nieuwe cargobikes.

De cargo bakfiets als zakelijke partner

De bakfiets heeft in de laatste jaren het straatbeeld compleet overgenomen. Vooral in grote steden is een bakfiets onontbeerlijk om de kinderen mee te vervoeren. Speelgoed erin, fietsje erbij en de kids kunnen aan de dag beginnen! Maar de bakfiets heeft ook een hele lucratieve zakelijke variant: de cargo bakfiets. Met deze opstelling wordt het heel gemakkelijk om goederen te vervoeren binnen een stad. De bak is natuurlijk anders dan bij de bakfiets voor kinderen en kan helemaal naar de eigen wens aangepast worden. Wij hebben een keuzehulp ontwikkeld zodat je snel en gemakkelijk achter jouw ideale configuratie komt.

Voordelen van een cargo bakfiets voor jouw bedrijf

Er hangen bijna alleen maar voordelen aan het gebruik van een cargo bakfiets voor je bedrijf. Het is goedkoper dan een bestelbus, zowel in aanschaf als lease en onderhoud. Je ecologische voetafdruk is vele malen kleiner. Je mag overal gratis parkeren en kan elke straat inrijden. Je laat zien duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben staan, zeker als je de cargo bakfiets hebt bestickerd in jouw huisstijl en logo. En je komt nog eens buiten!

Ben je benieuwd naar welke variant het beste past bij jou en jouw bedrijf? Doe de keuzehulp, maak een proefrit, vraag advies aan of neem direct contact met ons op. We staan altijd voor je klaar.

Download hier ons whitepaper

waarin we alle belangrijke onderwerpen op een rijtje hebben gezet, wanneer je overweegt om te investeren in een Cargobike.
 
Laat je contactgegevens achter en je ontvangt het whitepaper binnen enkele minuten in je mail.
 

    Contactgegevens

    2024 – Cargobikes | Realisatie door Cees & Co