Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Elektrische cargobike vervangt bestelbusje in de stad

Iedereen die wel eens met een busje door een stad heeft gereden weet hoe vervelend het is. Eenrichtingverkeerwegen, wegafsluitingen, wachten op anderen die laden en lossen. Bovendien is het voor de omwonenden ook vervelend om altijd werkverkeer door de straat te krijgen. Een elektrische cargobike kan in veel gevallen de oplossing bieden!

Last mile delivery kan met kleinere voertuigen

Wanneer producten uit de fabriek komen, gaat dat vaak met containers tegelijk. Vervolgens worden ze overgeladen in vrachtwagens en vervolgens in bestelbusjes om kleinere hoeveelheden op plek van bestemming te krijgen. Als de eindklant een particulier is, zijn de aantallen van het bestelde product vaak zo laag, dat bezorging met een bestelbus in de stad niet de beste oplossing is. Meerdere elektrische cargobikes kunnen sneller de goederen op plaats van bestemming krijgen, dan één bestelbus die door de hele stad moet navigeren.

Duurzame bezorging die positief uitstraalt op je bedrijf

Wanneer jij je producten of goederen laat/gaat bezorgen met een elektrische cargobike, laat je je bedrijf van z’n beste kant zien. Je weert vervuilende bestelbusjes uit de stad, je vervoert je goederen op een duurzame manier en je laat een frisse, sportieve look achter. Als je je elektrische cargobike ook nog hebt laten bestickeren met je logo en huisstijl, straal je deze positiviteit uit naar iedereen die je voorbij fietst.

Zero emissiezones komen eraan: wees voorbereid

Vanaf 1 januari 2025 stellen enkele tientallen gemeentes een zero emissiezone in. Dit betekent dat vervuilende bestelbussen en vrachtwagens deze stadskernen niet meer mogen betreden. Voertuigen die elektrisch worden aangedreven mogen uiteraard wel de stad nog in. Een elektrisch aangedreven bestelbus kost al snel meerdere tienduizenden euro’s of zijn extreem duur om te leasen. Dan is een elektrische cargobike een perfect alternatief met extra voordelen:

  • Met een elektrische cargobike mag je op elke weg in de stad fietsen, ook als deze eenrichtingsverkeer is.
  • Je mag overal gratis parkeren, mits je de doorgang vrij houdt.
  • Je bezorgt je goederen snel en op een duurzame manier, wat positief uitstraalt.

Trek je plan en ga nu vast voorsorteren: een elektrische cargobike is dé oplossing voor het vervoer van goederen in de stad. Duurzaam, snel, goedkoper dan een bestelbus en goede reclame!

Download hier ons whitepaper

waarin we alle belangrijke onderwerpen op een rijtje hebben gezet, wanneer je overweegt om te investeren in een Cargobike.
 
Laat je contactgegevens achter en je ontvangt het whitepaper binnen enkele minuten in je mail.
 

    Contactgegevens

    2024 – Cargobikes | Realisatie door Cees & Co