Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Koop en verkoop je (refurbished) cargo bike bij Cargobikes.nl

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en we weten dat dat bij onze klanten net zo is. Door je bestelbus te vervangen door een (elektrische) cargo bike, verklein jij namelijk je ecologische voetafdruk terwijl je je klanten de ultieme ervaring brengt. Maar we maken het ook praktisch en financieel makkelijk voor je door ook je gebruikte cargo bike terug te kopen!

Koop je nieuwe cargo bike op Cargobikes.nl

Een gloednieuwe cargo bike die helemaal is aangepast op jouw wensen: een droom die uitkomt! Cargobikes.nl helpt je met het vinden en configureren van de cargo bike die past bij jouw behoeften. Heb je een grote bak nodig, een kleine of extra verstevigd? Gekoeld? Met aparte compartimenten? Bereikbaar vanaf de boven- of zijkant? Wat je ook nodig hebt, wij hebben het in huis of weten de juiste route te vinden.

Vind jouw ideale refurbished cargo bike

Met een refurbished cargo bike weet je zeker dat je vrachtfiets technisch in orde is, terwijl je een zacht prijsje hebt betaald. Natuurlijk kan je deze fiets helemaal laten bestickeren in jouw huisstijl en logo zodat hij eruitziet als nieuw. Je bent alleen wel afhankelijk van het beschikbare assortiment. Gelukkig wisselt de voorraad van Cargobikes.nl continu, dus vind je snel wat je zoekt. Laat aan ons weten waar je naar op zoekt bent, dan gaan wij proberen zo snel mogelijk je ideale refurbished cargo bike te vinden.

Cargobikes.nl koopt ook jouw cargo bikes in!

Er zijn vele redenen te verzinnen waarom je een cargo bike zou willen verkopen. Je bedrijf is gegroeid of geslonken. Er is een verandering geweest in de soort producten of diensten die je aanbiedt. Deze specifieke cargo bike voldoet niet meer aan je eisen. Allemaal begrijpelijk en onderdeel van het ondernemerschap. Daarom maken we het makkelijk voor je: de cargo bike die je bij ons (of bij een andere partij) hebt gekocht, nemen we graag van je over. Deze knappen we helemaal op en komt zo weer in ons refurbished assortiment te staan. Zo bevorderen we een circulaire economie en loop jij weinig financieel risico.

Download hier ons whitepaper

waarin we alle belangrijke onderwerpen op een rijtje hebben gezet, wanneer je overweegt om te investeren in een Cargobike.
 
Laat je contactgegevens achter en je ontvangt het whitepaper binnen enkele minuten in je mail.
 

    Contactgegevens

    2024 – Cargobikes | Realisatie door Cees & Co