Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Op zoek naar een refurbished Urban Arrow Cargobike? Cargobikes.nl heeft de oplossing

Urban Arrow is een van de meest populaire merken in de bakfiets-branche. Zeker voor het vervoer van kinderen, is Urban Arrow niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar ook als vrachtfiets is Urban Arrow bijzonder populair. En dat betekent dat er veel refurbished Urban Arrow cargobikes op de markt zijn.

Waarom kiezen voor een Urban Arrow cargobike?

Een Urban Arrow staat voor kwaliteit, veelzijdigheid en gebruiksgemak. Het Nederlandse bedrijf staat al jaren aan de top van de elektrische bakfiets-markt, zowel voor persoonlijk vervoer als voor goederen. De cargobikes zijn aan te passen naar elke wens, waardoor je zelf je ideale Urban Arrow cargobike bouwt.

Een refurbished Urban Arrow cargobike is de ideale oplossing

Bij Urban Arrow staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat betekent vaak dat er een aardig prijskaartje hangt aan jouw ideale cargobike. Door te kijken naar onze selectie refurbished Urban Arrows, krijg je een idee wat je cargobike kan kosten als de kop eraf is. Uiteraard kan je deze cargobike nog aanpassen aan jouw specifieke wensen en laten bestickeren in jouw huisstijl en logo. Zo start je met een gedegen basis en maak je hier zelf helemaal jouw zakelijke vrachtfiets van.

Refurbished Urban Arrow cargobikes vind je bij Cargobikes.nl

Een (elektrische) cargobike is al een hele stap vooruit ten opzichte van een vervuilende bestelbus in de stad. Maar wanneer je een refurbished cargobike koopt, ben je helemaal circulair bezig! Zodra de Urban Arrow bij Cargobikes.nl binnenkomt, wordt deze helemaal gecontroleerd en waar nodig gereviseerd. Zo weet jij zeker dat je ‘nieuwe’ refurbished cargobike voldoet aan al je eisen. Hier kan je vele jaren mee door!

Heb jij specifieke eisen aan je Urban Arrow cargobike en vind je jouw ideale vrachtfiets niet in ons assortiment? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder.

Download hier ons whitepaper

waarin we alle belangrijke onderwerpen op een rijtje hebben gezet, wanneer je overweegt om te investeren in een Cargobike.
 
Laat je contactgegevens achter en je ontvangt het whitepaper binnen enkele minuten in je mail.
 

    Contactgegevens

    2024 – Cargobikes | Realisatie door Cees & Co