Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Over ons

Cargobikes.nl biedt alleen de beste cargobikes aan. Nieuw en refurbished. En dat in iedere financieringsvorm. Cargobikes.nl kent de markt van fietslogistiek en is gespecialiseerd in cargobikes die worden ingezet voor het vervoer van goederen.

 

In de zomer van 2021 startte Willem Boverhof Cargobikes.nl vanuit de overtuiging dat cargobikes een oplossing zijn voor vele uitdagingen. De stad verstedelijkt, de zero-emissie zones komen eraan: cargobikes zijn de oplossing voor snelle bezorgopties, geen parkeerkosten, een fris imago en ga zo maar door.

Willem loopt al wat jaren mee in ‘de cargobikes’. Als parttime fietskoerier in combinatie met de baan als PR & Communicatie specialist bij Cycloon Post & Fietskoeriers en later als business development manager bij Fietskoeriers.nl. Daarna heeft Willem meegeholpen om DOCKR (abonnementen voor zakelijke vrachtfietsen) in de markt te zetten.

Willem: ‘Zowel bij Cycloon als bij DOCKR hadden we als doel om zoveel mogelijk stinkbusjes de stad uit te krijgen. Dat is precies waar ik me graag voor in wil zetten. Ik vind het belangrijk dat ik kan bijdragen aan een schonere wereld.’

Missie: People, Planet en Profit in balans

Cargobikes.nl werkt volgens de principes van de drie P’s. We maken de wereld mooier en schoner met cargobikes en we verlengen de levenscyclus van afgeschreven cargobikes (P van Planet) door ze te refurbishen. 

We bieden mensen een kans (P van People). Zo is bij Rick de batterij na 4 tot 5 uur per dag werken redelijk leeg. Komt door niet-aangeboren hersenletsel. Onhandig en rot voor hem, maar wij zijn blij met elke minuut! In de zomer van 2023 is Lesly gestart. Hij doet werkervaring op en heeft het erg naar zijn zin tussen de fietsen.

Als laatste moet er natuurlijk wat verdiend worden. De P van Profit dus. Als we deze drie P’s een beetje in balans hebben, dan zijn wij dik tevreden.

Ons team

Het team start met Willem, het brein achter Cargobikes.nl. Met zijn kennis en ervaring weet hij zeker dat hier de toekomst te vinden is.

In oktober is Rick gestart. Hij is chef werkplaats en weet alles van cargobikes. Ja, je kunt hem dus wakker maken om een cargobike te refurbishen. In zijn vrije tijd doet hij dat ook met vintage meubels, oude racefietsen, konijnenhokken en alles wat hij in zijn handen krijgt.

Wil jij ook je steentje bijdragen aan onze doelen? Dan maken we graag kennis met je! Neem contact met ons op en we laten snel wat van ons horen!

Onze klanten zeggen