Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Urban Arrow Cargo L of XL? Welke kies jij?

Urban Arrow is als bakfietsmerk als jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waar dit merk vooral bekend is geworden met de family bikes, is de Cargo Line de ultieme optie voor zakelijk gebruik. Maar is de Urban Arrow Cargo L of XL beter voor jouw bedrijf? Cargobikes.nl helpt je met het maken van een keuze.

De Urban Arrow Cargo Line is er voor jouw zakelijke vervoer

De zakelijke tak van Urban Arrow heet de ‘Cargo Line’. Binnen deze zakelijke vervoersoplossingen biedt Urban Arrow twee varianten aan, namelijk de Large en Extra Large. Welke je ook kiest, met een elektrische bakfiets van de marktleider in dit segment, zit je altijd goed.

Het verschil tussen de Urban Arrow Cargo L en XL

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Cargo XL van Urban Arrow groter dan de Large variant. In eerste instantie gaat het vooral om het frame, dat bij de XL een stukje groter is. Dit heeft ook gevolgen voor de soort bak die erop gemonteerd kan worden. Zo kan een ‘craft’ bak alleen op de Large, niet op de XL. Ook kunnen de prijzen van de opbouw, accu en versnelling wat verschillen. Zeker bij de refurbished modellen ligt dit ook aan de staat van de cargobike als geheel.

Hoe nu de keuze te maken?

Wat opvalt is dat, ondanks het grotere frame van de Urban Arrow Cargo XL, beide varianten hetzelfde maximale laadvermogen van 125 kg hebben. De cargobike zelf weegt 46 kg, daar komt nog het gewicht van de bak, de inhoud en van de bestuurder bij. Dit totaal mag niet over de 250kg komen. Hiermee is de Urban Arrow XL vooral goed te gebruiken voor producten die qua afmetingen te groot zijn om in de Large te passen. Wil je juist meer zwaardere goederen vervoeren? Neem dan contact met ons op voor op maat gemaakt advies.

Als je al weet welke cargobike je nodig hebt, kan je bij ons refurbished of nieuw assortiment kijken voor het model van je dromen. Twijfel je nog of weet je helemaal niet waar je moet beginnen? Volg dan onze keuzehulp om zo tot jouw ideale cargobike te komen.

Download hier ons whitepaper

waarin we alle belangrijke onderwerpen op een rijtje hebben gezet, wanneer je overweegt om te investeren in een Cargobike.
 
Laat je contactgegevens achter en je ontvangt het whitepaper binnen enkele minuten in je mail.
 

    Contactgegevens

    2024 – Cargobikes | Realisatie door Cees & Co