Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Waarom een vrachtfiets van Fulpra ideaal is voor jouw bedrijf

Fulpra is een toonaangevend bedrijf in zakelijke stadsmobiliteit. Met hun slimme oplossingen kan elke ondernemer uit de voeten met een elektrische vrachtfiets. Wat jij ook wilt vervoeren, met Fulpra zijn de mogelijkheden eindeloos.

Over Fulpra en hun vloot elektrische vrachtfietsen

Fulpra is een Nederlands bedrijf dat vanuit de eigen fabriek in Nieuwegein alle elektrische vrachtfietsen ontwerpt en produceert. De vloot van Fulpra bestaat uit drie modellen, elk met hun eigen specificaties. De kleinste vrachtfiets is de Fulpra Pick-up. Deze fiets heeft een lage bak achterop, waarmee vooral kleine, platte goederen gemakkelijk vervoerd kunnen worden. Dan hebben ze ook twee varianten van de ‘Roll’, namelijk met 2000 en 3000 liter inhoud. Deze grotere varianten geven meer keuzevrijheid in de te vervoeren goederen, maar zijn natuurlijk ook meteen een stuk groter.

De visie van Fulpra is ontstaan uit stadsmobiliteit

Waar andere producenten van elektrische vrachtfietsen vaak hun oorsprong vinden in persoonlijke mobiliteit, is dat bij Fulpra andersom. De elektrische vrachtfietsen van Fulpra zijn bij uitstek ontwikkeld voor de zogenaamde ‘last mile delivery’. Waar grote vrachtwagens de goederen aan de rand van een stad lossen, zorgden bestelbusjes voor de daadwerkelijke levering aan huis of kantoor. Fulpra wilde de vervuilende busjes uit de stad weren en is begonnen met de productie van drie duurzame oplossingen. Nu is Fulpra een uitkomst voor elke organisatie die zich gemakkelijk door een stad wil bewegen.

Snelheid, flexibiliteit en duurzaamheid: hoe Fulpra de stad verovert

Als je op zoek bent naar een elektrische vrachtfiets die de veelzijdigheid van jouw bedrijf aankan, is Fulpra een perfecte oplossing. De cargobikes van Fulpra zijn op een unieke manier wendbaar, hebben een krachtige accu en zijn goedgekeurd om in de hele Europese Unie te mogen gebruiken. Ze zijn comfortabel, veilig en kunnen ingericht worden op de manier die bij jouw organisatie past.

Cargobikes.nl heeft met enige regelmaat tweedehands refurbished Fulpra Cargobikes in het assortiment, dus neem een kijkje in ons aanbod. Zit jouw ideale cargobike er niet tussen? Vul dan onze keuzehulp in of neem contact op om advies in te winnen.

Download hier ons whitepaper

waarin we alle belangrijke onderwerpen op een rijtje hebben gezet, wanneer je overweegt om te investeren in een Cargobike.
 
Laat je contactgegevens achter en je ontvangt het whitepaper binnen enkele minuten in je mail.
 

    Contactgegevens

    2024 – Cargobikes | Realisatie door Cees & Co