Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Zelf onderhoud uitvoeren aan je elektrische cargobike of uitbesteden?

Jij wilt natuurlijk dat je bedrijf kan blijven doorlopen onder elke omstandigheid. Daarom is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan je elektrische cargobike. Zo voorkom je grote reparaties en ben je zeker van je mobiliteit. Als je handig bent, kan je zelf onderhoud uitvoeren, anders zijn er genoeg opties om dit uit te besteden.

Waarom onderhoud op je elektrische vrachtfiets van groot belang is

Door je elektrische cargobike regelmatig te onderhouden vergroot je de levensduur van je vrachtfiets. Bovendien ben je altijd op de hoogte van de status van je bakfiets, waardoor je weet wanneer er reparaties aan komen. Zo kan je beter inplannen wanneer je groot onderhoud moet plegen, in plaats van dat het een spoedreparatie wordt.

Zelf onderhoud uitvoeren kan, zeker preventief

Een elektrische cargobike is qua techniek uiteraard wat anders dan een gewone stadsfiets. Daarom is het belangrijk dat je goed weet wat je doet met de elektra als je zelf besluit onderhoud te plegen aan je elektrische bakfiets. Preventief onderhoud is voor iedereen te doen: zorg ervoor dat je fiets zo schoon mogelijk is, dan geniet je er langer van! Zand kruipt overal tussen en kan op den duur grote schade veroorzaken, dus zorg voor een goede beschermhoes en maak je elektrische cargobike vaak schoon om zo het onderhoud gemakkelijker te maken.

Onderhoud aan de elektrische bakfiets uitbesteden

Natuurlijk is het ook mogelijk om het onderhoud aan je elektrische cargobike uit te besteden. Wij hebben een landelijk dekkend netwerk van (mobiele) fietsenmakers die jouw bakfiets in onderhoud kunnen nemen. Hoe vaak je cargobike onderhoud nodig heeft, ligt uiteraard aan hoe intensief deze wordt gebruikt, dus stem met je fietsenmaker af welk onderhoudsschema past voor jullie beide agenda’s.

Onderhoud is van levensbelang voor je cargobike en daardoor dus ook voor jouw organisatie! Ben je op zoek naar een (mobiele) fietsenmaker die jouw zakelijke cargobike in onderhoud kan nemen? Neem contact met ons op en we koppelen je aan de juiste persoon!

Download hier ons whitepaper

waarin we alle belangrijke onderwerpen op een rijtje hebben gezet, wanneer je overweegt om te investeren in een Cargobike.
 
Laat je contactgegevens achter en je ontvangt het whitepaper binnen enkele minuten in je mail.
 

    Contactgegevens

    2024 – Cargobikes | Realisatie door Cees & Co