Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Zoek je een refurbished cargobike of een gloednieuwe? Cargobikes.nl helpt je!

Dat een elektrische cargobike de toekomst is, mag duidelijk zijn. Nu de vervuilende busjes uit stadskernen worden geweerd, is deze duurzame oplossing de beste keuze. Maar welke cargobike past bij jouw bedrijf? En is een nieuwe cargobike dan de beste oplossing of is een refurbished cargobike voor jou perfect? Cargobikes.nl helpt je!

De toekomst van goederenvervoer is elektrisch

De elektrische bakfiets is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Vooral ouders met jonge kinderen hebben deze mobiliteitsoplossing volledig omarmd, zowel in stedelijke gebieden als daarbuiten. Nu is het de beurt aan zakelijk vervoer om over te stappen naar elektrische mobiliteit. Zero emissie zones komen eraan en het wordt steeds moeilijker om een bestelbus in de stad te manoeuvreren, laat staan te parkeren. Daarom zijn elektrische cargobikes ideaal met het oog op de toekomst: schoon, duurzaam, wendbaar, schaalbaar, overal gratis te parkeren en vele malen goedkoper dan een elektrische bestelbus.

De voor- en nadelen van een nieuwe elektrische cargobike

Met een gloednieuwe elektrische cargobike weet je zeker dat alle onderdelen vers van de pers zijn. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal goed gaan, kan je je beroepen op de garantie en rijd je snel weer door de stad heen. Het grote nadeel van een nieuwe elektrische cargobike zijn de hoge kosten voor aanschaf. Uiteraard bieden we vele financieringsmogelijkheden, maar houd rekening met een hogere kostenpost dan voor een refurbished cargobike.

De voor- en nadelen van een refurbished elektrische cargobike

Een financieel vriendelijkere oplossing is om een refurbished cargobike aan te schaffen. Cargobikes.nl krijgt een eerder gebruikte cargobike binnen, welke we vervolgens zelf van voor tot achter compleet controleren en waar nodig reviseren. Zo is deze refurbished cargobike zo goed als nieuw en kan jij er weer vele kilometers tegenaan. Het enige nadeel is dat je afhankelijk bent van de cargobikes die we in ons assortiment krijgen. Natuurlijk kunnen we de cargobike customizen naar jouw wensen, maar de basis moet wel passend zijn.

Twijfel je over een nieuwe of een refurbished cargobike? Of weet je nog helemaal niet wat het beste is voor jou? Doe de keuzehulp of neem direct contact op om antwoord te krijgen op je vraag.

Download hier ons whitepaper

waarin we alle belangrijke onderwerpen op een rijtje hebben gezet, wanneer je overweegt om te investeren in een Cargobike.
 
Laat je contactgegevens achter en je ontvangt het whitepaper binnen enkele minuten in je mail.
 

    Contactgegevens

    2024 – Cargobikes | Realisatie door Cees & Co