Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Cargobikes (nieuw)

Enig resultaat

Voor een nieuwe cargobike ben je bij Cargobikes.nl aan het juiste adres

Een nieuwe cargobike is een lust voor het oog en om op te rijden! Met een gloednieuwe vrachtfiets trek jij de aandacht in elke stad. Zeker als je de cargobike ook hebt laten bestickeren met je eigen logo en huisstijl.

Kruis de stad door op jouw ideale cargobike

Als je specifieke wensen hebt voor jouw cargobike, kan het de moeite waard zijn om je eigen vrachtfiets te laten configureren. Zo kan je jouw ideale cargobike zelf samenstellen op basis van de eisen die jij hebt. Weet je al wat je wil en ben je benieuwd wat Cargobikes.nl voor je kan doen? Bekijk ons assortiment nieuwe en refurbished cargobikes die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Een cargobike is de ideale oplossing voor zakelijke stadsmobiliteit

Met een cargobike kan je elke stad aan. Waar je bestelbus niet elke straat in mag rijden en parkeren een drama is, heb je met een cargobike veel flexibiliteit. Slechts aangedreven door jouw benen en een elektromotor, laat je zien milieubewust te zijn. Alleen maar voordelen!

Vind jouw nieuwe cargobike op Cargobikes.nl. Wij hebben een ruim assortiment aan zowel nieuwe als refurbished cargobikes op voorraad. We geven graag advies en denken in elke stap met je mee!