Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Fulpra Cargobikes: verover de binnenstad

Fulpra bestaat nog niet zolang, maar hun vrachtfietsen zijn oersterk. Niels Markvoort, eigenaar en de technische man achter de Fulpra heeft voor hun vrachtfietsen als uitgangspunt de auto-industrie genomen. Dit uitgangspunt maakt dat de Fulpra oerdegelijk is. Zelf zeggen ze regelmatig dat alleen de pedalen en het zadel uit de fiets-industrie komen. Betrouwbare fietsen dus met groot volume (tot wel 3000 liter!) wat wel zo prettig is als je bedrijfsvoering afhankelijk is van de vrachtfiets.

Fulpra biedt meerdere typen aan. Met open bak, 2000 liter of 3000 liter. Mocht je de wens hebben om gekoelde producten te vervoeren, dan kunnen zij ook een (actief) gekoelde bak leveren.

Waarom Fulpra?

  1. Milieuvriendelijk transport: De cargobikes zijn 100% elektrisch aangedreven, waardoor ze geen schadelijke uitstoot veroorzaken en bijdragen aan een schonere lucht en een groenere planeet.

  2. Grote laadcapaciteit: Fulpra-cargobikes bieden een aanzienlijke laadcapaciteit, zodat je moeiteloos grote ladingen kunt vervoeren zonder concessies te doen aan efficiëntie.

  3. Kostenbesparing: Het gebruik van cargobikes vermindert operationele kosten, zoals brandstof en onderhoud, en verhoogt de winstgevendheid van je bedrijf.

  4. Stedelijke Mobiliteit: Fulpra cargobikes zijn perfect afgestemd op stedelijke omgevingen, waardoor je files kunt vermijden en sneller op je bestemming kunt zijn.

  5. Maatwerk Opties: Fulpra biedt verschillende configuratieopties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, of je nu pakketbezorging, boodschappenlevering, of andere vrachtvervoersdiensten aanbiedt.