Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Wat houdt refurbished in?

Koop je bij ons een refurbished cargobike, dan beloven we dat we de fiets hebben gecheckt tot drie cijfers achter de kogellager 😉

Wat we niet doen, is onnodig iets vervangen, dus als bijvoorbeeld de pedalen nog goed zijn, maar wel gebruikssporen hebben, dan laten we die erop zitten. We vinden het niet duurzaam om te vervangen omdat het cosmetisch misschien mooier is. Maar als een onderdeel technisch aan het einde van zijn Latijn is, dan zullen we zeker vervangen.

Checklist

Op meer dan 50 punten checken we de fietsen. Zo zullen we altijd de batterij testen. De staat van de batterij vermelden we op de batterij, zodat je precies weet wat je koopt.

Garantie

We bieden standaard (behalve indien expliciet anders vermeld) een half jaar garantie op het frame, de naaf, de accu en de motor. Wil je langere garantie? Dat kan, deze meerprijs staat vermeld bij de fietsen in de webshop.

Garantievoorwaarden

Mocht er binnen de garantietermijn iets zijn met het frame, de accu, de motor of de naaf, dan zijn de onderdelen gratis. Wel moeten we de gemaakte uren (tegen gereduceerd tarief) in rekening brengen. Hiervoor rekenen we 27,50 euro ex btw per uur. Voor eventuele reiskosten moeten we ook 27,50 euro ex btw per uur in rekening brengen. Brandstofkosten rekenen we niet.

Houd er rekening mee dat je fiets een poosje niet ingezet kan worden bij een (mogelijk) garantiegeval. De producent van de onderdelen beoordeelt of je voor garantie in aanmerking komt. Heb je bijvoorbeeld zelf aan de motor gesleuteld, dan vervalt direct de garantie. En bij opzet vervalt ook de garantie. Dit ter beoordeling door de producent.