Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

FlexiModal trailers: voor het zware werk

Het Franse aanhanger-merk FlexiModal heeft door de jaren heen een aantal hele mooie en innovatieve trailers op de markt gebracht. Zo is er de Bicylift, die achter elke fiets kan. Deze Bicylift heeft een ingenieus lift-systeem waarmee pallets zijn op te pakken en te vervoeren.

Een ander type trailer van FlexiModal is de Runner. Een aanhanger die achter elke vrachtfiets kan en waar je verschillende opbouwen op kunt zetten.

Waarom trailers van FlexiModal?

De dagen van luidruchtige, vervuilende bestelbusjes die de stad doorkruisen, zijn geteld. FlexiModal Cargobike Trailers vertegenwoordigen de toekomst van bedrijfsvervoer, met hun indrukwekkende laadvermogen en milieuvriendelijkheid. Maak de overstap naar FlexiModal en ontdek hoe je kosten kunt besparen en een positieve impact kunt hebben op het milieu. Ga vandaag nog de weg op met FlexiModal en rijd naar een schonere, efficiëntere toekomst.

De voordelen van trailers van FlexiModal

  1. Indrukwekkend laadvermogen: De cargobike trailers zijn ontworpen om te presteren. Met een aanzienlijk laadvermogen kunnen ze gemakkelijk concurreren met bestelbusjes, terwijl ze milieuvriendelijker en kosteneffectiever zijn.
  2. Milieuvriendelijk: FlexiModal Cargobike Trailers dragen bij aan een groenere planeet. Ze zijn emissievrij en verminderen de ecologische voetafdruk van je bedrijf, waardoor je voldoet aan steeds strengere milieunormen.
  3. Stadsverkeer is geen probleem: Met de trailers baan je je gemakkelijk een weg door druk stadsverkeer en smalle straten. Je hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen of drukte.
  4. Kostenbesparend: Geen brandstofverbruik en lagere onderhoudskosten maken FlexiModal Cargobike Trailers een kostenefficiënte keuze op lange termijn. Bespaar geld en verhoog je winst.