Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Cargo Cycling: Nederlands vakmanschap

Cargo Cycling biedt mobiele fietsoplossingen voor duurzaam en stedelijk transport. Met ruim 30 jaar ervaring en expertise in het maken van sterke en duurzame fietsen voor minder validen, exclusieve stadsfietsen en bakfietsen biedt moederbedrijf Nijland Cycling een sterke fundatie voor dit complete portfolio aan cargo bakfietsen. Cargo Cycling bezorgt transportoplossingen voor efficiënte en betrouwbare ‘last mile delivery’.

Wat maakt Cargo Cycling bijzonder?

De fietsen van Cargo Cycling zijn prima geschikt voor het ‘zware werk’. Dit omdat hun fietsen drie wielen hebben, wat op en afstappen makkelijker maakt. Menig kranten -of postbezorger heeft al gekozen voor Cargo Cycling. Maar ook slijters of pakketbezorgers kiezen voor dit type fiets. Het mooie aan Cargo Cycling is dat ze echt meedenken met de wensen van de klant. Het is een familiebedrijf uit Heeten (bij Raalte) wat je merkt aan het contact. Ze zijn betrokken en hun fietsen worden terecht bij veel bedrijven ingezet.

Waarom kiezen voor Cargo Cycling?

Kies voor Nederlands vakmanschap, duurzaamheid en betrouwbaarheid met Cargo Cycling. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze hoogwaardige cargobikes jouw MKB-bedrijf kunnen transformeren. Samen kunnen we een groenere, efficiëntere toekomst voor jouw onderneming creëren.