Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: info@cargobikes.nl

Cargobikes voor MKB

Zero emissie zones, snelle bezorging, behendig door de stad, collega’s zonder rijbewijs, geen uitstoot, duurzame uitstraling. Het zijn zo maar wat argumenten om als MKB’er over te stappen op een cargobike, of bakfiets, zo je wil. De belangrijkste aandachtspunten bij de aanschaf van een vrachtfiets hebben we voor je op een rij gezet.

Van klein tot groot

De wereld van de vrachtfietsen staat niet stil. De meeste bakfietsen hebben inmiddels elektrische ondersteuning en de keuze is reuze in de volumes die je wilt vervoeren. Een bakfiets met een bak van 100 liter voor de bezorging van medicijnen tot een vrachtfiets met een volume van wel 3000 liter voor de bezorging van tientallen pakketten of de volledige uitrusting voor een hovenier.
Vervoer je zware spullen? Dan is een driewieler mogelijk geschikt. Of als je flinke afstanden wilt afleggen, kunnen we altijd kiezen voor een zwaardere of extra accu voor een grotere actieradius.

Opbouw naar eigen wens

Net als bij bedrijfsbusjes kun je de opbouw van een vrachtfiets inrichten zoals je wilt. Met vakken voor je gereedschap, goed beveiligd voor kostbare goederen of een gekoelde bak. We hebben zelfs een volledige dj-booth op een vrachtfiets gebouwd! We denken graag mee om samen tot de ideale fiets en opbouw te komen.