Meer informatie of vragen? Bel of Whatsapp 0031-6-20614469. E-mail: [email protected]

Cargobikes voor MKB

Zero emissie zones, snelle bezorging, behendig door de stad, collega’s zonder rijbewijs, geen uitstoot, duurzame uitstraling. Het zijn zo maar wat argumenten om als MKB’er over te stappen op een cargobike, of bakfiets, zo je wil. De belangrijkste aandachtspunten bij de aanschaf van een vrachtfiets hebben we voor je op een rij gezet.

Van klein tot groot

De wereld van de vrachtfietsen staat niet stil. De meeste bakfietsen hebben inmiddels elektrische ondersteuning en de keuze is reuze in de volumes die je wilt vervoeren. Een bakfiets met een bak van 100 liter voor de bezorging van medicijnen tot een vrachtfiets met een volume van wel 3000 liter voor de bezorging van tientallen pakketten of de volledige uitrusting voor een hovenier.
Vervoer je zware spullen? Dan is een driewieler mogelijk geschikt. Of als je flinke afstanden wilt afleggen, kunnen we altijd kiezen voor een zwaardere of extra accu voor een grotere actieradius.

Opbouw naar eigen wens

Net als bij bedrijfsbusjes kun je de opbouw van een vrachtfiets inrichten zoals je wilt. Met vakken voor je gereedschap, goed beveiligd voor kostbare goederen of een gekoelde bak. We hebben zelfs een volledige dj-booth op een vrachtfiets gebouwd! We denken graag mee om samen tot de ideale fiets en opbouw te komen.

Wij geven je graag advies! Kom langs in onze winkel, een kop koffie staat klaar.

Financiering van cargobike

Bij Cargobikes.nl zijn alle vormen van financiering mogelijk: wil je de vrachtfiets direct kopen of via financial of operational lease rijden? Wij werken graag met je mee aan een oplossing. 

Bovendien kunnen er belastingvoordelen en subsidies mogelijk zijn voor jouw cargobike. Benieuwd naar de regelingen? Lees meer of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Cargobike onderhoud

Net als een bedrijfsbusje heeft een cargobike ook onderhoud nodig. Wij kunnen dit onderhoud voor je regelen, maar als je het liever zelf doet, helpen we je natuurlijk aan onderdelen en met advies.

Ook is het goed om rekening te houden met verzekeringen. Lees meer over onderhoud en verzekeringen of neem contact met ons op zodat we je vragen kunnen beantwoorden.

Bestickering

Met een vrachtfiets heb je gelijk een fietsende reclamezuil. Wrapping of bestickering regelen we met plezier voor je. We geven je de maten door van de bak en als je ons vervolgens je wensen doorgeeft, dan kunnen we een offerte opstellen. Na akkoord kan onze bestickeraar aan de slag. Hiervoor werken we samen met Van Dijk Signmakers uit Zwolle. Aardige mensen, flexibel, creatief en er is goed mee te overleggen.